0
Ostali sportovi

foto: twitter/@rssrbije

ĐERONA PRED NEMAČKU: „Posebna pažnja da se obrati u odbrani“!

Objavljeno: 14.01.23 u 14:47

Selektor rukometaša Srbije, Antonio Đerona istakao je da su njegovi igrači spremni pred duel sa Nemačkom

Rukometaši Srbije sastaju se u nedelju u Katovicama sa selekcijom Nemačke, u okviru drugog kola grupe E na Svetskom prvenstvu.

Nemačka ima igrače koji su puni samopouzdanja, biće teška borba, ali mi smo spremni i spremno dočekujemo sutrašnju utakmicu. Na video analizi ovog jutra fokusirali smo se na odbranu njihovih šuteva i akcija koje smo videli protiv Katara, ali i u pripremnim duelima sa Islandom – rekao je Đerona.

Obe selekcije su bile sigurne na startu Svetskog prvenstva u Švedskoj i Poljskoj.  Srbija je bila bolja od Alžira sa 36:27, dok je Nemačka savladala Katar sa 31:27.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Iako početak meča protiv Alžira nije bio najsjajniji, igrači su ostali smireni i rutinski priveli meč kraju.

Najbitnije je da su svi igrači dobili određenu minutažu i da su svi odgovorili svojim zadacima – ocenio je španski stručnjak.

Levi bek, Ilija Abutović, rekao je da bolje poznaju narednog rivala, kao i da će protiv Nemačke morati da odigraju na višem nivou.

Ono što je sigurno jeste da nećemo odustajati i da ćemo se boriti svih 60 minuta bez obzira na razvoj situacije – zaključio je Abutović.

Utakmica Srbije i Nemačke igra se u nedelju 15. januara od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter