0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

ANĆELOTI O RONALDU: „Doneo je ispravnu odluku“!

Objavljeno: 14.01.23 u 15:06

Trener Reala, Karlo Anćeloti, smatra da Kristijano Ronaldo nije pogrešio prelaskom u Al Nasr

Kristijano Ronaldo je šokirao fudbalski svet kada je nakon Svetskog prvenstva obelodanio da će karijeru nastaviti u Saudiskoj Arabiji.

Portugalac je potpisao najveći ugovor u istoriji fudbala sa ekipom Al Nasr, gde će za dve i po godine zaraditi 500 miliona evra.

I dok se nižu kritike zbog tog njegovog poteza, čovek koji mu je bio trener u Real Madridu, Karlo Anćeloti, podržao je njegovu odluku.

Video sam Kristijana veoma motivisanog, srećnog. Mislim da je doneo ispravnu odluku prelaskom u Al Nasr – istakao je italijanski stručnjak.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Upravo je Saudijska Arabija domaćin Superkupa Španije, pa je Kristijano, koji je u madridskom klubu proveo devet godina, imao priliku da se sretne sa igračima i trenerom nekadašnjeg kluba.

U finalu Superkupa, sastaju se Real Madrid i Barselona a Ronaldo je poželeo sreću svom bivšem klubu.

Uvek je lepo videti bivše saigrače i ljude iz kluba u kome smo ispisali istoriju. Bilo je divno videti prijatelje i sve ih zagrliti. Srećno našem Real Madridu u nedelju – poručio je najbolji golgeter u istoriji ovog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter