0
Evroliga

Milos Teodosic and Iffe Lundberg (R) during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TEODOSIĆEV TRENER BESAN NA EVROLIGAŠKE SUDIJE: „Ne pamtim ovoliko grešaka!“ (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.23 u 08:44

Šta se dešava sa sudijama?

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Virtus sinoć u Bolonji – 85:83. Međutim i taj meč nije mogao proći bez kontroverzi, pošto su sudije donele nekoliko čudnih odluka u odsutnim momentima.

Sudijsku trojku činili su Matej Boltauzer, Karlos Peruga i Miloš Koljenšić.

Niz je čudnih odluka koje su doneli u finišu, a svakako neke se posebno izdvajaju. U jednom momentu, Jorgos Barcokas, trener Olimpijakosa počeo je da se svađa sa navijačima Virtusa, za šta je dobio tehničku. Potom je uhvatio za ruku sudiju Koljenšića, ali sudije nisu reagovale novom tehničkom iako su domaćini smatrali da je trebalo.

Iz Virtusa zameraju situaciju gde je Odželeje uhvatio loptu, a sviran mu je faul nad Papanikolauom.

Najveću zamerku imaju na trenutak kada je Teodosić šutnuo, lopta pogodila Vezenkova u ruku i izašla vani, ali sudije su ponovo odlučile u korist Olimpijakosa. Teodosić je tu izgubio živce i dobio drugu tehničku te je ujedno i isključen.

Nakon utakmice, Serđo Skariolo, Virtusov trener rekao je da ne pamti više grešaka na jednom meču nego na ovom.

Treneri i igrači prave greške, sudije isto tako. Pogotovo u poslednjim minutima. Ja ne pamtim, a prilično sam star, toliko velikih grešaka sudjia na jednom meču. Besan sam, ali pogledaću snimak ponovo. – istakao je Skariolo.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter