1
Evropske lige

Foto: Printscreen/YouTube

SKANDALOZNA ODLUKA SUDA: Seksualni predator u telu fudbalera oslobođen šest optužbi za silovanje!

Objavljeno: 13.01.23 u 18:11

Čini se da ni ovoga puta pravda neće biti zadovoljena

Dokazani seksualni prestupnik, Benžamen Mendi, danas je oslobođen od strane lokalnog suda u Mančesteru čak šest tačaka optužbi za silovanje pet žena.

Pored toga aktuelni fudbaler Mančester sitija još uvek nad svojom glavom ima dva slučaja, oko kojih porota nije mogla da donese konačnu presudu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Usled svega toga konačna odluka povodom te dve optužbe će biti doneta na leto. Isto tako Mendijev saučesnik Luj Saha Matuir je proglašen je nevinim za tri optužbe za silovanje dve devojke.

Porota je obešena po dve tačke optužnice i suđenje je sada završeno. S obzirom na to da postoje još otvorenih pitanja u vezi sa ovim slučajem, klub u ovom trenutku nije u poziciji da daje druge kometare – kaže se u saopštenju „Građana“.

1
0

1 Komentara

  1. A kako vi znate da je on dokazani seksualni prestupnik i da je bilo silovanja u tim slucajevima, pisete kao da ste bili prisutni!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter