0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

ŠAKIRA BRUTALNO ISPROZIVALA PIKEA: „Zamenio si Ferari za Tvingo!“

Objavljeno: 13.01.23 u 11:15

Slikovito poređenje.

Jedno od najvećih iznenađenja prošle godine jeste razvod kolumbijske pevačice Šakire i bivšeg španskog fudbalera Đerara Pikea. Tokom svog braka činili su se kao skladan par, a imaju i dvoje dece, međutim čini se da je negde puklo.

Priče koje su se mogle čuti, da je fudbaler prevario Kolumbijku, ispostavile su se kao tačne te je ljubav okončana.

Ovaj par upoznao se 2010. godine na snimanju spota za Šakirinu pesmu „Waka waka“ koja je bila himna Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Šakira je odlučila da „udari“ oštro po Pikeu na svoj način – pesmom. Izbacila je juče novu numeru, koja već sada broji preko 60 miliona pregleda, a jasno je kome je posvećena.

Izdvojićemo samo deo teksta, a celu pesmu možete poslušati na linku ispod.

Neću se vratiti ovde, ja ne želim više razočaranja. Toliko priče o biti šampiona a kada si mi bio potreban, dao si mi tvoju najgoru verziju. Ostavio si me sa tvojom majkom kao komšikom, sa štampom na vratima i dugom u banci. Vredim dve 22-godišnjakinje. Zamenio si Ferari za Twingo. Zamenio si Roleks za Kasio! – otpevala je Šakira u novoj pesmi.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter