2
Košarka

(190915) -- BEIJING, Sept. 15, 2019 (Xinhua) -- Nicolas Batum (R) of France reacts after the third place game between France and Australia at the 2019 FIBA World Cup in Beijing, capital of China, Sept. 15, 2019. (Xinhua/Meng Yongmin) / STARSPORT

„PROTIV DENVERA I JOKIĆA SE SAMO NADATE“: Dugogodišnji NBA košarkaš otkrio koliko je Srbin moćan!

Objavljeno: 13.01.23 u 13:29

Protiv njega gotovo da nema odbrane.

Srpski reprezentativac Nikola Jokić, dominira u NBA ligi već treću godinu uzastopno. Prethodne dve, Somborac se oktitio MVP priznanjima, dok je i u ovoj sezoni glavni favorit za tu nagradu.

Čitava liga, ove godine je u strahu od moćnih Nagetsa, koji su trenutno prvi na Zapadu, a o njima je pričao i dugogodišnji NBA košarkaš i francuski reprezentativac Nikolas Batum. On je istakao da da se protiv Jokića i Denvera nadate da možete da imate odlično veče.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

On je dvostruki MVP, tako da nema mnogo slabosti. Moguće je da mu je treći MVP trofej na putu. Zato, morate da naterate takve igrače da daju sve od sebe. Uvek se nadate da možete da imate odlično veče protiv takvih momaka. Moramo da nađemo načina da ga nateramo da radi na oba kraja terena, Ne znam kako, ali moramo da probamo – počeo je Batum i dodao:

– Ali on se popravio u odbrani, vrlo je potcenjen defanzivac.

2
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter