0
Evroliga

Nemanja Nedovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PEŠIĆ O NEDOVIĆU: Da sam ostao trener Zvezde, on bi sada bio u NBA ligi!

Objavljeno: 13.01.23 u 16:51

Srpski košarkaš zaista sjajno igra od povratka u Beograd

Košarkaška reprezentacija Srbije ponovo je spojila Svetislava Pešića i Nemanju Nedovića, koji su zajedno sarađivali pre punih 11 godina u Crvenoj zvezdi.

Nakon sezone 2011/12 obojica napuštaju voljeni klub, Nedović ide za Lijetuvos Ritas a kasnije u Golden Stejt, dok Pešić preuzima Bajern.

VESTI O ZVEZDI:

Ipak, Nedovićeva karijera u NBA nije bila na visokom nivou zbog čega je odlučio da se vrati u Evropu, sa druge strane Pešić tvrdi da je to moglo drugačije da se razvije.

Da sam ostao trener Zvezde, on bi sada bio u NBA ligi. Prerano je otišao u NBA. Da sam bio trener Zvezde, ne bih ga pustio. Prerano je otišao tamo. To je jedna od stvari gde se moć trenera smanjuje iz godine u godinu. Ili se sluša, ali se ne čuje. Nedović je kompletan igrač, nakupio se internacionalnog iskustva, ima i odgovornost da igra za klub kao Zvezda, od njega se očekuje – rekao je Pešić za RTS.

6
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter