0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ: ‘Trifunović je opravdao moje poverenje i odigrao izvarednu utakmicu!’

Objavljeno: 13.01.23 u 23:17

Iskusni stručnjak je imao samo reči hvale za mladu nadu crno-belih!

Fantastičnu utakmicu  u oba pravca odigrali su košarkaši Partizana nošeni pesmom mnogobrojnih navijača sa tribina u ‘Štark Areni‘. Crno-beli, vidno raspoloženi, ‘razbili’ su protivnika u srpskoj prestonici sa ubedljivih 83:65.

Baskonija nije imala lek za vrhunske procente šuta za tri poena u redovima ekipe iz Beograda.

Po završetku meča navijačima se zahvalio šef stručnog štaba Partizana, Željko Obradović. Iskusni stručnjak je pozvao publiku da podrži tim protiv MZT-a. 

-Moram da se zahvalim navijačima na još jednoj fantastičnoj atmosferi. Mislim da je bilo veoma lepo, da se zahvalim svima iz kluba. Znamo da je razlika kada igra u ABA ligi i Evroligi. I u ABA ligi je to sasvim korektno, nadam se da će biti deo kada budemo igrali protiv MZT-a – rekao je Obradović, a potom se osvrnuo na sjajnu partiju Uroša Trifunovića.

-Odigrao je izvanrednu utakmicu. Opravdao poverenje koje imam u njega. Treba da nastavi, da ima kontinuitet, kako on, tako i ostali. To je ono što smo pričali, u odbrani je bio ključan sa Papapetruom, kada se igra timski, igra se drugačije. Dobili smo zahvaljujući dobroj odbrani, u napadu je bilo sporo i bilo je rešenja koja nisu bila u redu. Ipak, bili smo na nivou za takmičenje kakvo je Evroliga – kazao je trener Partizana.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter