0
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic and Yam Madar (R) during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Cibona at Stark Arena on January 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MADARA U PARTIZANU VODI ŽELJKO OBRADOVIĆ: Od sada bi i u reprezentaciji mogao da bude „pod palicom“ još jednog velikog stručnjaka!

Objavljeno: 13.01.23 u 13:12

Postoji šansa da se dogodi.

Kako pišu izraelski mediji, a prenosi renomirani BasketNews, Pablo Laso, uskoro bi mogao da postane novi selektor reprezentacije Izraela, koja je trenutno bez selektora.

Španac je prošle sezone raskinuo svoj ugovor sa Real Madridom, koje je doneo 22 trofeja. Teška je bila prošla sezona za Lasa, nakon što je doživeo srčani udar, oporavak je tekao sporije, a čelnici kraljevskog kluba odlučili su se za mlađeg naslednika – Ćusa Matea.

Izrael nema selektora pošto je u novembru prošle godine Gaj Gudes podneo ostavku.

Jam Madar bi tako mogao da se nađe u neverovatnoj situaciji – da ga u Partizanu sa klupe predvodi stručnjak kao što je Željko Obradović, a u reprezentaciji još jedno veliko trenersko ime kao što je Pablo Laso.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter