0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

LETOS GA ŽELEO PARTIZAN, ON SADA PRODUŽIO UGOVOR SA ‘ZMAJEVIMA’: Jedan od najboljih igrača Superlige ostaje na ‘Krovu’!

Objavljeno: 13.01.23 u 18:57

Fudbalski klub Voždovac i Miloš Pantović postigli su dogovor o produžetku saradnje do kraja 2024. godine!

Aktuelni ugovor „prve violine“ kluba iz Zaplanjske isticao je 31. decembra 2023. godine, a ove nedelje je on produžen za još godinu dana. U pravo vreme, baš kada je selektor Dragan Stojković objavio spisak A reprezentacije Srbije za prijateljski susret sa selekcijom SAD, a na njemu se našao i ofanzivac Zmajeva.

Sportski direktor kluba sa Dušanovca, gospodin Bojan Leontijević, nije krio zadovoljstvo što se jedan od najboljih fudbalera u zemlji odlučio na ovakav potez.

„Veoma smo zadovoljni što je jedan naših igrača sa najvećom tržišnom vrednošću odlučio da i dalje bude deo našeg tima. Pokazao je pravi primer kako igrač i klub mogu pronaći zajednički interes i da na krilima toga dođu do ostvarenja svojih ciljeva“, rekao je gospodin Leontijević.

FOTO: STARSPORT

Pantović je ove sezone „eksplodirao“ i zabeležio šest pogodaka na 17 utakmica u domaćem šampionatu, što samo delimično odslikava koliki uticaj na tim imaju njegove partije.
Fudbaler Voždovca otkrio je svoje utiske posle potpisivanja novog ugovora.

„Osećam veliku čast i zadovoljstvo zbog toga što mi je klub ponudio produžetak ugovora i time pokazao da me smatra važnom karikom u ekipi. Uvek sam verovao u sebe i nadam se da ću ostvariti još veće uspehe u dresu Zmajeva“, kazao je vešti dribler i dodao šta je presudilo da dođe do nastavka saradnje:

„Presudila je zajednička želja da ove godine izborimo plasman u Evropu. Krov je moja kuća, celu ekipu doživljavam kao porodicu, tako da nije bilo dileme kakvu ću odluku da donesem“, poručio je kapiten mlade reprezentacije Srbije, a sada i A reprezentativac.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter