0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic (C) speaks with his players during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Zadar at Stark Arena on January 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KRCATA CRNO-BELA ARENA DOČEKUJE BASKONIJU: Kladionice daju prednost Partizanu!

Objavljeno: 13.01.23 u 12:31

Novi izazov za izabranike Željka Obradovića.

Košarkaši Partizana u petak dočekuju Baskoniju u meču 19. kola Evrolige, a utakmica u Štark Areni zakazana je za 20 časova i 30 minuta. Crno-beli nakon lošeg izdanja u Tel Avivu i porazu od Makabija, žele da se oduže navijačima, koji će i ovog puta napuniti halu.

Baskonija ove godine igra fantastično, dugo je bila na samom vrhu Evrolige, ali ipak, kladionice daju prednost srpskom timu. Naš beting partner efbet, nudi sjajnu ponudu za ovaj susret, ali i za sve ostale.

Kvota na trijumf Partizana iznosi 1.60, dok je koeficijent na trijumf gostiju 2.65.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Crno-beli su u prvoj utakmici koja su ova dva tima igrala, ispustili pobedu u samoj završnici, tako što je španski tim izborio produžetak trojkom u poslednjoj sekundi. To je prokomentarisao i Željko Obradović, koji je istakao da su oba tima sada uigranija.

– Igrali smo protiv Baskonije u drugom kolu, sećamo se kako smo igrali i kako smo imali lepu šansu da pobedimo ali smo na žalost izgubili. Ništa se to previše nije promenilo, s tim da smo i mi i oni uigraniji nego tada.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter