0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

KOLUBARA MU NIJE DALA ŠANSU, ON SE PRESELIO NA KROV: Talentovani napadač pojačao Voždovac!

Objavljeno: 13.01.23 u 18:38

Haris Kadrić novi je igrač fudbalskog kluba Voždovac, ugovor sa Zmajevima potpisao je na period od dve i po godine.

Radi se o slovenačkom fudbaleru koji dolazi iz redova lazarevačke Kolubare, a pre dolaska u Srbiju igrao u domovini za Aluminij, Olimpiju, Triglav, Velenje i Bravo.

Sportski direktor kluba iz Zaplanjske, gospodin Bojan Leontijević, govorio je na predstavljanju najnovije akvizicije.

Naša skauting služba prepoznala je kod Harisa potencijal koji možemo dodatno da razvijemo, takođe, želeli smo da pojačamo konkurenciju u ofanzivnom delu tima, sa igračem nešto drugačijih karakteristika od onih sa kojima već raspolažemo“, rekao je gospodin Leontijević.

FOTO: FK Voždovac

Dvadesetdvogodišnji napadač izneo je svoja očekivanja po dolasku u novu sredinu.

„Voždovac je poznat po izvanrednom radu sa mladim igračima, to je jedan od razloga zašto sam odlučio da dođem baš u ovaj klub. Mogu da obećam da ću dati sve od sebe kako bih pomogao saigračima da ostvarimo što bolje rezultate i zacrtane ciljeve. Ovo će biti prvi put da sam među starijim igračima, ali radujem se tome, to je novi izazov, čuo sam sve najbolje o saigračima i verujem da ćemo se dobro uklopiti“, zaključio je Haris Kadrić.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter