0
Evroliga

Dante Exum (L) Kevin Punter and Yam Madar (R) react during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CRNO-BELI PAMTE PORAZ U VITORIJI: Partizan želi da se revanšira Baskoniji – evo gde možete pratiti utakmicu!

Objavljeno: 13.01.23 u 08:58

Očekuje nas spektakl!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet, večeras od 20 časova i 30 minuta dočekuju ekipu Baskonije u 19. kolu Evrolige.

Crno-beli žele da se vrate na pobednički put nakon poraza u Izraelu od ekipe Makabija. Baskonija dolazi, u za njih, lošem momentu, s obzirom da imaju dva vezana poraza u elitnom takmičenju – od Bajerna i Albe. Osim toga, ostali su i bez najboljeg igrača za meč u Beogradu, Markusa Hauarda.

Mnogo faktora ide na stranu ekipe Željka Obradovića, ali ne sme se zaboraviti koliko je Baskonija opasna ekipa, te na koji su način savladali Parni valjak na početku sezone. Sigurno da će Partizanovi igrači i zbog toga imati motiv više.

Crno-beli su naređali tri evroligaške pobede u svojoj dvorani – Anadolu Efes, Bajern i Monako, pa zašto ne bi još jedan tim iz Evrolige pao u beogradskoj Areni.

Utakmicu, standardno, možete pratiti na programu Sport Klub 1 televizije.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter