0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

„BANKROTIRAO SAM KAO NEPISMEN I ISKOMPLEKSIRAN“: Emotivna ispovest nekada velike nade engleskog fudbala!

Objavljeno: 13.01.23 u 14:32

Ovo se dešava mnogima.

Nekada jedan od najvećih talenata u Engleskoj Džermejn Penant (39), početkom ove godine, objavio je da je bankrotirao. Nekadašnji igrač Arsenala i Liverpula, otkrio je u intervjuu za San, kako je došlo do bankrota, obzirom da je tokom karijere zaradio više od 11 miliona evra.

– Mogao sam biti milijarder i svejedno sve zeznuti. Napravio sam mnogo grešaka. Nisam znao kako se nositi sa stvarima i nisam razmišljao o posledicama svojih postupaka. Prozvali su me lošim dečkom, ali zapravo sam bio nesigurno dete koje nije znalo šta radi – počeo je Penant.

On navodi da je kupovao kuće, toliko, da je zaboravljao da pojedine poseduje. Jedna kuća je i uništena, tako što ju je zauzela narkobanda.

– Kupovao sam kuće, ali nikada nisam razgovarao s agentom za nekretnine. Imao sam hipoteke za koje nisam ni znao, rekao je Penant uz napomenu da ga je osoba koja se brinula o svemu tome, prevarila.

– Savetovao mi je da kupim kuću u Haleu, a zatim na njoj obavim građevinske radove. Međutim, nisam plaćao građevinare, nego sam plaćao njega. Takve su mi se stvari događale gde god sam otišao.

Naravno, ogroman novac je potrošio i na izlaske, čak na desetine hiljada evra.

– Trošio sam novac i na izlaske, nisam razmišljao o tome koliko trošim u noćnim klubovima. Dvaput sam išao u Las Vegas. Prvi put sam s prijateljima u klubu napravio račun od 30-ak hiljada evra. Nisam znao šta se naručuje. Takođe, uložio sam u konje i nekretnine i izgubio sav novac. Strah me pomisliti koliki bi bio ukupni iznos, ali pretpostavljam da bi bio veći od deset miliona funti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Na samom kraju, Penant navodi da nije bankrotirao preko noći i da je sve ignorisao zbog ADHD-a.

– Nisam bankrotirao preko noći, to su godine loših odluka i ignorisanja stvari. Nisam imao pojma šta zarađujem i šta dolazi s mog računa. Zbog ADHD-a sam jednostavno ignorisao stvari i zabijao glavu u pesak, čak bih zaboravio da posedujem kuću.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter