0
Ostali sportovi

Dejan Savic, head coach of Crvena Zvezda at Regional waterpolo league 2022/2023 match between vk Crvena Zvezda and vk Primorac at sc Banjica on November 26th, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

TROFEJNI TRENER NAPUSTIO ZVEZDU: Treći odlazak iz voljenog kluba, poznata je i zamena!

Objavljeno: 12.01.23 u 22:20

Vreme je za promenu.

Vaterpolo klub Crvena zvezda i čuveni trener Dejan Savić, razišli su se sporazumno. Ovo je treći put da dugogodišnji selektor vaterpolo reprezentacije Srbije napušta crveno-bele.

On je u svom prvom mandatu, 2013. i 2014. godine osvojio 6 trofeja, među kojima je bila i titula Lige šampiona, kao i Superkupa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Drugi njegov mandat, završen je tako što su crveno-beli ispali u Kupu Srbije, pre 4 godine, dok se u klub vratio protekle sezone, na sredini godine.

– VK Crvena zvezda obaveštava sportsku javnost da su klub i šef stručnog štaba sporazumno završili saradnju. Ekipu će u drugom delu sezone predvoditi dosadašnji asistent Aleksandar Filipović koji je ulogu šefa stručnog štaba obavljao i kada je osvojen poslednji Kup Srbije – saopštili su iz kluba.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter