0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

SRBIJA NA SVETSKOM PRVENSTVU: Đerona i momci su spremni – Ekipa ne može da dočeka početak!

Objavljeno: 12.01.23 u 17:51

Mušku seniorsku reprezentaciju Srbije sutra očekuje premijera na 28. Svetskom prvenstvu koje se ovog januara održava u Poljskoj i Švedskoj.

Prvi susret u Spodek areni u Katovicama sa ekipom Alžira zakazan je za početak u 20 časova i 30 minuta.

U taboru Srbije svi željno iščekuju početak šampionata o čemu su danas za medije govorili selektor Antonio Đerona, golman Vladimir Cupara i levi bek Marko Milosavljević.

FOTO: RSS

”Posle nešto više od dve nedelje priprema, ne možemo da dočekamo da prvenstvo počne! Alžir poznajem jako dobro jer sam imao priliku da igram protiv njih kao selektor Tunisa. Očekuje nas potpuno drugačiji meč u odnosu na ono što smo igrali protiv Švedske i zato moramo da budemo na oprezu. Biće izazovno, ali uradili smo detaljnu analizu, imamo još jedan trening kada ćemo raditi na finesama u našoj igri i finalnoj pripremi taktike pred sutrašnju utakmicu”, jasan je šef struke srpskog tima.

Atmosfera u ekipi je odlična, bila je takva čak i nakon poraza od Švedske u prvoj pripremnoj utakmici, dok o zdravstvenom biltenu ekipe Đerona dodaje:

”Svi igrači koji su ovde su zdravi, uspeli smo da ih oporavimo od utakmica, putovanja i da ih dobro fizički pripremimo za izazov koji Srbiju očekuje sutra.”

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter