2
Fudbal

Nikola Cumic (L) scores the goal Vojvodina v TSC - Mozzart Super League Season 2022/2023 on October 08 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠOK ZA PIKSIJA I „ORLOVE“: Mladi fudbaler odjavio reprezentaciju Srbije, klupske obaveze su mu važnije!

Objavljeno: 12.01.23 u 13:35

Pomalo neočekivana odluka ovog igrača

Prilično šokantne vesti stigle su u nacionalni tim reprezentacije Srbije uoči prijateljske utakmice sa selekcijom SAD u Los Anđelesu.

Naime, mladi fudbaler Vojvodine, Nikola Čumić, odbio je poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija za ovaj duel u Americi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

On je bio u jasnim planovima selektora Srbije, a preciznije rečeno on je prognoziran kao treći igrač Vojvodine na spisku uz Mirka Topića i Veljka Simića koji će otići na utakmicu sa SAD-om.

Ostaću sa saigračima u Turskoj kako bih početak prolećnog dela prvenstva dočekao maksimalno spreman – rekao je Čumić za „Sportski žurnal“.

U svakom slučaju realno je očekivati podeljena mišljanja vezana za ovu odluku Čumića, ali ipak on je taj koji odlučuje o svemu.

4
2

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter