0
Domaći fudbal

Milos Jojic Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 26.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN OTPUTOVAO ZA TURSKU: Jojić ostaje deo tima!

Objavljeno: 12.01.23 u 09:33

Srpski vezista, Miloš Jojić, bićeo deo tima na pripremama u Turskoj

U dogovoru sa stručnim štabom i klubom, vezista će nastaviti da održava formu sa klubom u kome je ponikao dok se ne pojavi mogućnost za inostrani angažman.

Jojić je već nekoliko meseci bez kluba i radio je isključivo individualno ili sa fiijalom Teleoptik. On je zamolio Gordana Petrića da nastavi da radi sa ekipom i u Turskoj, pa su mu trener i klub izašli u susret, te će se danas naći na spisku od 32 fudbalera koje je stručni štab odabrao za drugu fazu rada.

VESTI O PARTIZANU:

Miloš je u prethodnom periodu odbio nekoliko ponuda iz inostranstva, što zbog ličnih, što zbog finansijskih razloga.

Poslednjih dana se pominjala mogućnost za vezista potpiše ugovor sa kiparskim Apoelom, na čijoj klupi sedi bivši trener Crvene zvezde, Vladan Milojević. Ipak, dok ne bude konkretnijih informacija, Jojić će raditi sa „crno-belima„.

3
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter