0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

ORLOVI SUTRA ‘BIJU’ PRVU BITKU: Cupara u sjajnom raspoloženju čeka meč protiv Alžira! (FOTO)

Objavljeno: 12.01.23 u 23:35

Srbija spremna za prvu utakmicu!

Mušku rukometnu reprezentaciju Srbije sutra očekuje premijera na 28. Svetskom prvenstvu koje se ovog januara održava u Poljskoj i Švedskoj.

Prvi susret u Spodek areni u Katovicama sa ekipom Alžira zakazan je za početak u 20 časova i 30 minuta.

U taboru Srbije svi željno iščekuju početak šampionata o čemu je danas za medije govorio golman Vladimir Cupara.

-Uzbuđen sam i zahvalna što sam ovde, kao i što smo svi osim Dejana Milosavljeva zdravstveno spremni da odgovorimo zahtevu, ali ono što znam jeste da je i on sve bolje i da će nam se uskoro priključiti. Očekivanja su mi uvek velika, ali se trudim da ih kontrolišem da ne bi bila kontraproduktivna. Što se tiče Alžira, bitno mi je da pobedimo, nebitno kojim rezultatom i da od početka do kraja utakmice igramo svoju igru.

O igranju utakmica sa protivnicima sa kojima Srbija nema priliku često da igra kaže:

-Jako je teško pripremati takve protivnike, nikada u životu nisam igrao ni protiv jednog igrača, osim golmana Gebanea, ali on neće biti taj koji će pokušavati da postigne gol. Međutim, imamo dosta video materijala, Alžir nije na nivou neke evropske selekcije, ali igraju svoj rukomet, na svoj način. Susrećemo se sa nečim sa čime se ne susrećemo često, ali verujem da imamo kvalitet da pobedimo – istakao je Cupara.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter