0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ: ‘Uigraniji smo nego prošli put! Znamo kakvu smo šansu propustili u Španiji’

Objavljeno: 12.01.23 u 23:15

Novi izazov za crno-bele!

Košarkaši Partizana u petak dočekuju Baskoniju u meču 19. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu. Utakmica u Štark Areni zakazana je za 20 časova i 30 minuta, a interesovanje navijača je veliko.

Uoči drugog ovosezonskog susreta dva tima (prvi dobila Baskonija) oglasio se trener Partizana, Željko Obradović.

-Stigli smo s puta pravo na trening. Ono što može da se uradi za jedan trening to je da se malo uradi analiza i da se postavi utakmica sa Baskonijom. Nekon velikog rada ne može da bude, nego upravo da radimo na način kako se inače radi na dan utakmice. Više pokazivanja detalja – istakao je iskusni stručnjak, koji se potom osvrnuo na prvi ovosezonski susret sa španskim timom:

-Igrali smo protiv Baskonije u drugom kolu, sećamo se kako smo igrali i kako smo imali lepu šansu da pobedimo ali smo na žalost izgubili. Ništa se to previše nije promenilo, s tim da smo i mi i oni uigraniji nego tada – kazao je Obradović i dodao:

-Njihov način igre je različit u odnosu na ono što smo imali sinoć. Imaju dosta toga postavljenog za šutere, dosta kretnji bez lopte i izlaska iz blokada i nakon toga skok šuta. Dosta šuteva za tri poena i nakon toga skok u napadu. To su najbitnije stvari o kojima moramo da vodimo računa  – zaključio je trener Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter