0
Lifestyle

from left Zeljko Obradovic Novak Djokovic Stefan Djokovic Srdjan Djokovic and Djordje Djokovic Serbia v Greece - FIBA World Cup Qualifiers on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVAK ĐOKOVIĆ POSTAJE STRIC: Supruga njegovog brata podelila radosne vesti na društvenim mrežama! (FOTO)

Objavljeno: 12.01.23 u 14:20

Ova informacija je potpuno iznenadila javnost

Svi znamo da je brat Novaka Đokovića, Đorđe, nedavno stao na ludi kamen pošto se venčao sa svojom dugogodišnjom devojkom Saškom Veselinov.

Upravo je Saška odlučila da na društvenoj mreži Instagram podeli informaciju da je trudna i da ona i Đorđe očekuju dete.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Š ĐĆ (@saskaveselinov)

Za manje od 3 meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu – postaću mama. Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne događaje, iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom. Ali o sreći zaista treba da se ćuti – napisala je Saška, pa nastavila:

Sada kada je već postalo očigledno i da ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama – zaključila je.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter