0
Fudbal

(191006) -- PARIS, Oct. 6, 2019 (Xinhua) -- Neymar JR of Paris Saint-Germain controls the ball during the Ligue 1 match between Paris Saint-Germain (PSG) and Angers at Parc des Princes in Paris, France, Oct. 5, 2019, (Photo by Jack Chan/Xinhua)

NAJLUĐE KLAUZULE U ISTORIJI FUDBALA: Đuzepe Rejna morao da „ispašta“ zbog greške advokata! (VIDEO)

Objavljeno: 12.01.23 u 11:43

Da li ste spremni za listu najluđih klauzula u istoriji fubala?

Godinama slušamo o izvoljevanju raznih fudbalera širom sveta,  a bogami ni neki klubovi nisu bili cvećke!

Denis Berkgamp je bio pionir sa ovakvim uslovima, plašio se letenja i tražio je u ugovoru da ne sme da leti avionom na gostujuće mečeve. Može se reći da ih je dosta propustio kada se putovalo na baš daleke destinacije po Evropi.

Kada je Nejmar iz Santosa prešao u Barsu, tražio je od novog kluba da mu svake dve nedelje dolazi društvo iz Brazila i to sve o trošku kluba.

Kada je Ronaldinjo potpisivao za Flamengo, zahtevao je da mu se dozvoli da dva puta nedeljno sme da ide u izlaske po noćnim klubovima i da ne snosi nikakve posledice zbog toga.

Stefan Švarc je poželeo posle gledanja filma “Džejms Bond” da ide u svemir. Kada je potpisivao u Valensiju, novi klub mu je zahtevao u ugovoru obeća da to neće pokušati da uradi.

Kada je Đuzepe Rejna potpisao za Arminiju Bilfild, zahtevao je da mu klub svake godine izgradi i pokloni novu kuću! Međutim, njegov advokat je napravio grešku i nije precizirao detalje oko kuće. Pa je tako Rejna svake godine dobijao kućicu od Lego kocki.

Koja je po vama najluđa klauzula? Pišite nam u komentarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter