0
Evroliga

Yam Madar Aba liga finale Crvena Zvezda - Partizan ABA Liga Beograd, Srbija 6.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MADAR DOBIO SAVETE OD IZRAELACA: Užasno otvorio meč sa Makabijem, pa bio na hlađenju čitav meč!

Objavljeno: 12.01.23 u 13:58

Sve ima veze sa Željkom Obradovićem

Slabu utakmicu u globalu su odigrali košarkaši Partizana na gostovanju ekipi Makabija iz Tel Aviva zbog čega su zasluženo poraženi sa 90:81.

Nakon što je meč završen Željko Obradović je prema pravilima držao konferenciju za medije, a Izarelce je zanimalo šta je bilo sa Jamom Madarom.

VESTI O PARTIZANU:

On je započeo utakmicu u prvoj petorici, ali je zbog strašne serije Makabija od 12:0 veoma brzo zamenjen, već posle tri minuta igre.

Madar nije jedini koji se nije vraćao u igru, identičnu sudbinu su doživeli Alen Smailagić i Džejms Naneli, a Obradović je posle meča kratko odgovorio.

Trenerska odluka – poručio je Obradović.

Portal „Sport5“ je istakao da sve što se dešava za Madara jeste dobro, te da je bitno da samo sluša Željka Obradovića.

Madar, zajedno sa Smailagićem i Nanelijem, srećna zvezda Bejt Dagana je imao nesreću da bude jedan od nekolicine „kidnapovanih“ igrača. Ovaj trio je loše otvorio utakmicu, pa je „bačen u frižider“ od strane Obradovića na klupi. Madar je bio uzbuđen, pomalo uplašen, a sve ovo je iskustvo koje će non stop prikupljati u svojoj obrazovnoj radionici. Tu je nešto i sa Željko Obradovićem što govori da će sve biti dobro ako ga slušate. Ako ga dobro slušate, biće vam veoma dobro. Ne brini, Jam, biće dobro – istakao je novinar ovog portala.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter