0
Evroliga

Jordan Loyd ABA Liga, plej of play off Crvena Zvezda - Buducnost 28.5.2021. Maj 28. 2021. foto: /STARSPORT

LOJD PRIČAO O POTENCIJALNOM POVRATKU U ZVEZDU: „Klub ima posebno mesto u mom srcu, volim navijače!“

Objavljeno: 12.01.23 u 22:48

Nije isključio mogućnost povratka.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Džoran Lojd, zbog povrede nije mogao da pomogne Monaku na gostovanju u Beogradu. Crveno-beli su ubedljivo slavili, a Lojd je pričao o potencijalnom povratku u Crvenu zvezdu, atmosferi na samom susretu, kao i o srpskom timu.

– Kao što sam rekao, volim navijače, poštujem ih, volim grad… Srećan sam u Monaku, a kao što sam rekao, Zvezda ima posebno mesto u mom srcu.

Lojdu je bilo teško što nije mogao da pomogne ekipi, ali je zahvalan zbog sjajnog dočeka navijača.

– Bilo je sjajno, ovo je je jedna od, ako ne i najbolje mesto za igrati. Bilo mi je teško što nisam mogao da pomognem ekipi, ali uvek je lepo dođi pred ove navijače, uvek me lepo dočekaju i zahvalan sam na tome – rekao je Lojd.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Za sam kraj, Lojd je govorio i o ekipi Crvene zvezde koja ove godine igra sjajno.

– Sjajan su tim, igraju jako, dobro, pogotovo pred domaćom publikom. Svi se bore za top osam, ne vidim zašto ne bi i Zvezda. Imaju sjajnu ekipu, plus sa Kampaco kada se vrati, biće još jači – zaključio je Lojd.

23
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter