0
Ostali sportovi

foto: twitter/@MMAFighting

ALBANCI TUKLI DEVOJKU: UFC borac ih nokautirao!

Objavljeno: 12.01.23 u 10:22

Beloruski borac pretukao Albance koji su zlostavljali devojku na ulici

Andrej Arlovski, bivši UFC šampion teške kategorije, prepričao je kako je došlo do ovog nemilog događaja.

S porodicom sam izašao iz restorana. Ugledao sam trojicu ili četvoricu Albanaca na ulici. Jedan je već udario devojku, omotao je njenu kosu oko svoje šake i povlačio ju je za kosu. Izgledalo je kao da je želi udariti kolenom u lice – rekao je Belorus i dodao,

Došao sam do njih i rekao: ‘Srećna vam Nova godina, što to radite?’ Jedan od njih mi je rekao da se ne mešam, a naravno da je bio pijan. Drugi mi je stajao s leve strane i udario me tako da me zakačio po uhu. Nisam oklevao, odgurnuo sam ga, a desnicom sam nokautirao tipa koji je držao devojku. Desnim aperkatom sam to napravio. Nastala je tuča, a oni su ubrzo pobegli. Čak je i moja supruga bila spremna da ih napadne. Hteli to ili ne, morao sam intervenisati. I sina učim da brani slabije“.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Arlovski je bio neprijatno iznenađen time što policija nije htela da interveniše.

Zanimljivo mi je da je policija bila u blizini, a ja sam im rekao da ne mogu da verujem da mi nisu ni odveli decu. Ne razumem zašto nisu reagovali, a kasnije sam saznao od taksista da se policija ne meša u sukobe izbeglica, čak i ako je to bilo u centru Londona – zaključio je on.

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter