2
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Aleksandar Nikolic Hall on January 10, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SAVLADALI ZVEZDU PA HVALILI AMBIJENT U PIONIRU: „Sa koliko strasti se živi košarka u Srbiji!“

Objavljeno: 11.01.23 u 10:28

Veliko poštovanje!

Košarkaši Real Madrida savladali su sinoć Crvenu zvezdu Meridian Bet u Pioniru sa, na kraju, ubedljivih – 79:59.

Nije izgledalo tokom utakmice da će krajnji rezultat biti ovako visok, ali momci Duška Ivanovića su potpuno pali u poslednjih 12-13 minuta što su gosti u potpunosti iskoristili.

Ipak, nakon meča igrači Reala su pokazali šta misle o ambijentu u Pioniru.

Pre svih javio se Serhio Ljulj, koji napadački nije previše namučio crveno-bele, jednostavno nije sinoć bila njegova noć, a nakon utakmice je napisao.

Velika pobeda u ambijentu u kojem je uvek zadovoljstvo igrati. Sa koliko strasti se živi košarka u Srbiji! – istakao je Ljulj.

Osim njega oglasio se i momak zbog kojeg su navijači i igrači Zvezde sinoć potrošili mnogo živaca – Edi Tavares. Visoki centar, koji je najzaslužniji za pobedu Reala, napisao je.

Uvek je zadovoljstvo igrati pred jednim od najboljih navijača u Evropi. – istakao je Tavares.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter