1
Košarka

FOTO: FIBA

PEŠIĆ OTKRIO ZAŠTO SE NIJE VRATIO ZAJEDNO SA IGRAČIMA POSLE EP: „Naš nastup smatram uspešnim!“

Objavljeno: 11.01.23 u 17:57

Pravio sam ekipu od onih koji se najbolje slažu.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, govorio je za Tanjug nakon novogodišnjeg koktela KSS. On je tom prilikom pričao o brojnim temama, među kojima se ponovo osvrnuo i na nastup Srbije na proteklom Evropskom prvenstvu u košarci, gde je naša selekcija poražena od Italije u osmini finala.

O tome razmišljam onoliko koliko je potrebno zbog budućnosti reprezentacije Srbije. Naše učešće na Evropskom prvenstvu smatram uspešnim, ponovo smo bili u najjačem sastavu, vratili su se igrači koje javnost želi, a ja kao trener pravio sam ekipu, od 12 igrača koji se izumeđu sebe najbolje slažu, na terenu i van njega – istakao je Pešić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom je otkrio i razlog zbog kog se nije vratio zajedno sa reprezentacijom u Beograd, već je otišao u Berlin.

– I pre Evropskog su mnogi videli najmanje zlato, a sad pred „prozor“ se čuje Engleska, kakvi oni, to je fudbalska nacija, Grke smo mnogo puta pobeđivali, to smo mi, ogromna su očekivanja, ponekad i nerealna – zaključio je Pešić uz objašnjenje da se sa reprezentacijom nije vratio u Beograd, jer je postojalo samo 12 avionskih karata na raspolaganju.

2
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter