0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ IZABRAO NAPADAČA – BORBA ZA TITULU SE NASTAVLJA: Druga šansa za Tomanea! (FOTO)

Objavljeno: 11.01.23 u 18:59

Kiprani veruju u izbor srpskog stručnjaka!

Teško da su i najvatrenije pristalice APOELA iz Nikozije mogle da poveruju da će se njihov tim ove sezone boriti za titulu. Katastrofalan start takmičarske godine uneo je strah u redove zaposlenih u najtrofejnijim kiparskom klubu.

Početak sezone je više vodio ka borbi za opstanak, a vrh tabele je bio nemoguća misija.

Kompletna situacija promenila se angažovanjem srpskog stručnjaka, Vladan Milojevića. Nekadašnji trener Crvene zvezde zabeležio je niz neverotvatnih rezultata, pošto je sa skorom 11-1-1 u svim takmičenjima doveo APOEL na lidersku poziciju nacionalnog prvenstva. Klub se ne nalazi u najboljoj finansijskoj situaciji, ali uprkos tome pobedilo je oduševljenje Milojevićevim radom, pa će srpski trener dobiti željena pojačanja.

Prema informacijama tamošnjih medija izbor je pao na verovatno najboljeg stranca u istoriji Zvezde, Mohameda El Fardu Bena. Reprezentativac Komorskih Ostrva je u dva navrata sarađivao sa Vladanom, u Srbiji i Grčkoj. Nije Ben jedini bivši igrač srpskog šampiona koji je na meti kiparskog tima.

Mediji iz ove države najavljuju dolazak nekadašnjeg napadača crveno-belih, Antonija Tomanea.
Portugalac nije blistao tokom prve saradnje sa Milojevićem u Beogradu, pošto je postigao samo devet pogodaka u dresu klubu sa stadiona ‘Rajko Mitić’.

FOTO: STARSPORT

Tomane je promašio odlučujući penal na meču protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona, te je Zvezda porazom u Atini izgubila proleće u Evropi. Portugalca navijači Zvezde rado pamte po golu protiv Tirane, kada je srpskom šampionu doneo direktan plasman u narednu rundu kvalifikacija za elitno takmičenje.

Tomane dolazi iz turskog Samsuna, u čije redove je stugao iz Srbije za sumu od 600.000 evra.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter