2
Evroliga

Mike James during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MAJK DŽEJMS PRED DOLAZAK U BEOGRAD: „Neka pravila moraju da se poštuju, kazna ako ne plaćaš igrače – volim Fakua!“

Objavljeno: 11.01.23 u 15:29

Surovo iskren.

Košarkaši Monaka sutra od 19 časova gostuju u Pioniru ekipi Crvene zvezde Meridian Bet u okviru 19. runde Evrolige.

U Beograd dolaze kao tim koji deli prvo mesto elitnog takmičenja te je jasno kakav kvalitet poseduju.

Najbolji igrač Monaka, Majk Džejms, pričao je o situaciji Fakunda Kampaca.

Prvi želim da on igra, ali ako oni ne plaćaju ljude – čak iako je on kažnjen, u njihovom je timu. Mogao je to da bude bilo ko, bilo ko da je potpisao za taj klub imao bi isti problem. Nije to samo protiv Fakua, ja volim Fakua. Ako ne plaćaju igrače, neka pravila moraju da se poštuju, da postoji neka kazna ako ne plaćaju igrače. – istakao je Džejms.

Mike James during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Na priču se nadovezao i litvanski centar, Majkov saigrač, Donatas Motiejunas.

To je bio problem godinama, ali sada imamo uniju – svako od nas daje novac kako bi naša prava bila zaštićena. Ako govorimo o ovoj situaciji, imam jasan odgovor. Ako ne plaćaš igrače, to je situacija koju dobijaš. Čak i ako je Kampaco žrtva, bilo koji drugi igrač bio bi u toj situaciji. Ipak, govorimo o svim drugim igračima u poređenju s jednim momkom. Moramo da budemo zaštićeni kako se takve situacije ne bi ponavljale. – rekao je Motiejunas.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

1
0

2 Komentara

  1. Nije tu problem neplacanje igraca, nije Covic lud. Kako ovi igraci sto su sad u Zvezdi niko se nebuni. Vildoza bi ostao do kraja karijere nego je samo problem sto neuvodimo sankcije Rusiji i nepriznajemo Kosovo. Dajboze da nas od sledece sezone ne izbace kao Ruse i Beloruse

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter