0
Tenis

FOTO: Youtube/Screenshot

KIRJOSOV ŽIVOT JE IZMICAO KONTROLI, PIO JE SVAKO VEČE: Nikova emotivna ispovest u Netfliksovoj seriji!

Objavljeno: 11.01.23 u 17:35

U pitanju je „Break point“.

Australijski teniser Nik Kirjos, gostovao je u prvoj epizodi nove serije na Netfliksu „Break point“, gde je pričao o svom početku karijere. Ova serija, bazirana je na belom sportu, a pored Kirjosa, u seriji su govorili i njegova devojka Kostin Haci i mednažer Danijel Horsfal.

Prvih četiri ili pet godina moje karijere bilo je tako haotično. Kada je Horse (Horsfal) bio na turneji sa mnom i birnuo se o meni, mogao je da vidi kako je moje mentalno zdravlje opadalo svake nedelje. Moj život je izmicao kontroli, pio sam svaku noć – istakao je Kirjos, na šta je njegov menadžer dodao:

Nekada sam imao tvoju lokaciju na telefonu i nekoliko jutara sam fizički išao da tražim gde si. U kom si hitelu, u čijoj kući si odseo pre turnira, pre meča. To je bilo teško.

Potom je istakao da su njegove borbe promenile odnos i prema tenisu. U tim momentima, Kirjos je želeo samo da živi normalnijim životom.

– Bio sam kao „Okej, ne mogu da nastavim ovo da radim.“ Moram da budem ljubazniji prema sebi. Za svoje mentalno zdravlje. Nikada ne bih mogao da budem jedan od onih igrača koji igraju tokom cele godine. Previše cenim svoju porodicu, bliske prijatelje i Kostin da bih više stavljao tenis ispred toga. Ne mislim da je zdravo. Sad nemam nikakva očekivanja od mečeva. Samo želim da izađem i zabavim se. Da skinem pritisak i onda možemo da živimo više kao normalan život. Ovako je mnogo bolje, to je sigurno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter