0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DOBRIĆ: ‘Moraćemo da se potučemo sa Monakom! Nisu za džabe na vrhu tabele!’

Objavljeno: 11.01.23 u 20:35

Novi izazov za ekipu Duška Ivanovića!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekuju u četvrtak ekipu Monaka (19 časova) u utakmici 19.kola Evrolige.

Ovaj duel igra se u hali „Aleksandar Nikolić“ i za njega kao i za sve ostale utakmice koje su crveno-beli odigrali u prethodnom periodu vlada ogromno interesovanje, tako da nema sumnje da će ekipa Crvene zvezde Meridianbet imati ponovo snažan vetar u leđa u četvrtak uveče.

Vremena za odmor i pripremu ove utakmice je malo, crveno-beli su u sredu popodne istrčali na teren dvorane Aleksandar Nikolić, a trener Duško Ivanović i pred ovaj meč ima dosta kadrovskih problema, jer nema i dalje Vildoze, Ivanovića, Martina, dok je nastup Bena Bentila pod znakom pitanja zbog virusa i visoke temperature.

-Još jedno duplo kolo, ali navikli smo na ovaj ritam. Iza nas je teška utakmica sa Realom, ali sve snage okrećemo ka Monaku. Za jedan dan ne može mnogo toga da se uradi, ali želimo svakako da odigramo dobru utakmicu. Prvi meč u Monaku nije merilo, imamo drugačiji stav borićemo se 40 minuta, i kada budemo padali i kada budu pogađali. Monako je izuzetna ekipa, sa razlogom su na vrhu tabele, igraju odlično, fizički moćni i to koriste na najbolji način. Moraćemo da odgovorimo „tučom“ žargonski rečeno i da uvedemo utakmicu u egal – istakao je košarkaš ekipe sa Malog Kalemegdana, Ognjen Dobrić.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter