0
Evroliga

Danilo Andjusic reacts during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Cibona at Stark Arena on January 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ANĐUŠIĆ VERUJE U SVOJ ŠUT: „Nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu, možemo do pobede!“ (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.23 u 15:59

U seriji su dobrih rezultata.

Košarkaši Partizana gostovaće ekipi Makabija u 18. kolu Evrolige, a taj susret na programu je večeras od 20.05. Pred samu utakmicu, fantastični šuter crno-belih Danilo Anđušić, istakao je da je najbitnije da drži konstantnu i da veruje u sebe čak i kada ne ide najbolje.

Šut nije bio problem i tu se ništa specijalno nije promenilo. Radim stvari koje generalno radim svakog dana, to sam više puta naglašavao. Ostajem pri svojoj rutini, verujem u svoj šut čak i kada ne ide kako treba. To je moja jača strana i na šutu radim svakog dana. Verujem u svoj šut i to se ne menja. Nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu. Mislim da sam prethodnih nekoliko godina na istom nivou – nekad malo manje, a nekad malo više uspešno. Bitno je da držim konstantu. Ipak, u kontekstu priče o mojim dobrim igrama, najbitnije je da ekipa pobeđuje. Svi ovde se za to borimo – počeo je Anđušić razgovor za Sport klub.

Lorenco Braun i Vejd Boldvin glavne su snage ekipe Makabija u šta se Partizan i uverio u prvom delu sezone. Ipak, Anđušić zaključuje da ako crno-beli pokažu šta znaju, mogu da dođu do pobede i na ovoj utakmici.

Njih dvojica su motori Makabija – guraju celu ekipu od početka sezone. Zasad Makabi igra zaista dobru košarku. Izgubili su od Reala ubedljivo, ali to nije realan pokazatelj nivoa njihove igre. Pred svojim navijačima koji će ispuniti halu sigurno će biti drugačiji. Imaju odličan domaći teren. Sa druge strane, znamo i koliko je ova utakmica bitna za nas, s obzirom da pobedom možemo da se približimo mestu koje vodi u plej-of koji ciljamo. Verujem u naši igru i znam kako možemo da odigramo. Ukoliko pokažemo šta znamo i umemo, možemo da dođemo do pobede i ovde – zaključio je Anđušić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter