0
Ostali sportovi

FOTO:BAŠS

ZAVRŠENA SEZONA BEOGRADSKOG ŠKOLSKOG SPORTA: Nagrade najboljima!

Objavljeno: 10.01.23 u 11:39
Uspešna sezona beogradskog školskog sporta

I više nego uspešna sezone u školskom sportu Beograda, završena je posetama školama čiji su klinci najbolji u košarci. Predstavnici Beogradske asocijacije za školski sport, posetili su najbolje košarkaške ekipe osnovno školskog i srednje školskog uzrasta Beograda.Tom prilikom poklonjena im je sportska oprema, u kojoj će predstavljati grad Beograd i svoje škole na Državnom školskom prvenstvu u košarci, koje je na programu ove godine.
FOTO:BAŠS
U OŠ „Ðorđe Krstić“ sa Čukarice, generalnog sekretara asocijacije Slobodana Ðurića i koordinatora Vladimira Ticu (nekada uspešni košarkaš Crvene zvezde) dočekali su direktorka škole Jelena Volarov, prof. fizičkog vaspitanja Vladan Isaković i najbolji košarkaši u konkurenciji 7. i 8. razreda Beograda. Uz veselu atmosferu Slobodan Ðurić im je uručio sportsku opremu, koju je asocijacija spremila za ekipu koja će na predstojećem Državnom prvenstvu sa ponosom predstavljati grad Beograd i svoju školu.
U poseti OŠ „Majka Jugovića“ u Zemunu predstavnici BAŠS dočekani su od strane direktorke Ane Lukić. Najboljim košarkašicama i profesoru fizičkog Danku Bjeličiću opremu je uručio koordinator za školski sport Goran Ivković.
FOTO:BAŠS
XIV beogradsku gimnaziju posetio je predsednik asocijacije Nemanja Radović, koji je uz prisustvo direktorke Marije Miletić i profesorke Danijele Lazarević Ilinčić uručio sportsku opremu​ najboljim košarkašima. On im je poželeo sreću i uspeh na predstojećem Državnom prvenstvu.
Košarkašice X gimnazije „Mihajlo Pupin“ sa Novog Beograda, na čelu sa direktorkom Draganom Tatalović i profesorkom fizičkog Marijom Ševarlić, dočekali su sportskog direktora asocijacije Momčila Stanojkovića i koordinatora Gorana Ivkovića, koji su uz uručenje poklona poželeli ekipi i školi uspeh na daljem takmičenju.
FOTO:BAŠS
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter