0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

ŠEK O JOKIĆU: „Prava definicija velikog košarkaša, volim njegovu igru!“

Objavljeno: 10.01.23 u 18:06

Hvalio srpskog košarkaša.

Nikola Jokić dominira u NBA ligi i ovu godinu, a čini se da ove sezone i njegov tim igra odlično s obzirom da se uz Memfis nalaze na vrhu zapadne konferencije.

Legendarni Šekil O’Nil smatra da srpski košarkaš može do treće uzastopne MVP nagrade, što je do sada za rukom pošlo samo Leriju Birdu.

Kako su danas postavljena pravila, veoma dobre (šanse za MVP nagradu prim. aut). Imaju najbolji skor… Slušajte, on je sjajan, jedan od trojice najboljih igrača u ligi. Prava definicija velikog košarkaša. Volim njegovu igru, ništa ne forsira. – smatra O’Nil.

Nikola Jokic Serbia – Finland, Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, 5.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Objasnio je nekadašnji košarkaš kako zapravo izgleda igra Jokića u Denveru.

Rekao bih da jeste, zato što, slušajte, igra kao klasični centar, a isto može da igra i kao moderni centar, da se izvlači i šutira trojke. Savršen je asistent, uvek gleda da pronaše saigrače, drži momke uključenima u igru. Bez sumnje postoji šansa da osvoji treću MVP nagradu zaredom. – zaključio je Šek.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter