1
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

NOVI DETALJI O DOLASKU OLAJINKE U ZVEZDU: Nigerijac već ove zime može da zaduži crveno-beli dres, ali samo u slučaju klauzule „Mitrović“!

Objavljeno: 10.01.23 u 12:46

Jasno je da Zvezda gradi tim za Evropu

Crvena zvezda je juče napravila veliki posao pošto je uspela da angažuje Pitera Olijinku koji bi početkom jula trebalo da dođe u Beograd.

Reč je o reprezentativcu Nigerije, koji je do skora nastupao za prašku Slaviju, a ugovor sa srpskim šampionom je potpisao do leta 2026. godine uz mogućnost produženja saradnje na još godinu dana.

VESTI O ZVEZDI:

Što se tiče o plati novog fudbalera Zvezde ona će na godišnjem nivou iznositi 800.000 evra uz dodatne bonuse koji zavise od njegovih individualnih rezultata.

Ono što je zanimljivo jeste da bi Piter Olajinka već ove zime mogao da dođe u Crvenu zvezde, ali samo u slučaju da se realizuje „Mitrović“ klauzula.

Ona podrazumeva da u slučaju dobre ponude za Stefana Mitrovića ove zime koju Zvezda neće moći da odbije, automatski se aktivira dolazak Pitera Olajinke u Beograd.

5
0

1 Komentara

  1. Mogu da zamislim kako će igrati ovaj Olajinka, koji je 5 godina tavorio u češkoj ligi! Kako ga niko sa zapada nije uočio, a Češka im je tu pred očima, ona je u EU?! Ja mislim da će ovaj Olajinka biti samo pogodan za ugrađivanje u njegov ugovor ovih nesitih ala iz Zvezde! Šta će raditi Bukari i Mustafa kada ovaj dođe?! Ma, uostalom to i nije važno, bitno je da su se nesite ale ugradile u njihov ugovor! Oni su svoju misiju odradili!

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter