0
Domaći fudbal

Bibras Natkho Natcho during the Partizan v Javor - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on October 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NATHO O POTENCIJALNOM DOLASKU HAZIZE U PARTIZAN: „Mislim da bi nam mnogo pomogao!“

Objavljeno: 10.01.23 u 16:24

Uprava Partizana radi sve da bi ga dovela.

Nije više tajna da je igrač Makabija iz Haife, Dolev Haziza, velika želja Partizana ove zime.

Domaća javnost se mogla uveriti u njegove sposobnosti tokom dvomeča u plej-ofu za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde kada je uz napadača Pjeroa zadavao najviše muka odbrani crveno-belih.

Potencijalni Hazizin dolazak prokomentarisao je i Bibras Natho, njegov sunarodnik u intervjuu za Telegraf.

Ne znam da li se klub slaže da ja pričam o tome, ali ako se slaže, – da, Haziza je veoma dobar igrač. On može da vam donese značajnu promenu u igri. Naročito je u poslednjih godinu-dve podigao formu na viŝi nivo, dosta dobro se prilagodio zahtevima i veoma, veoma je dobar. Preuzima odgovornost u igri, konstantno traži loptu. Pomalo je i lud, u dobrom, pozitivnom smislu. – istakao je kapiten Partizana.

Dolev Haziza (C) Aleksandar Pesic (L) and Bogdan Planic
Crvena Zvezda v Maccabi Haifa – UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nada se Izraelac da će dobiti sunarodnika u timu u ovom prelaznom roku.

Mnogo mi se dopada kao fudbaler i volim da igram s njim, volim da ga vidim kako igra. Voleo bih i da može da igra za Partizan, sa mnom, mislim da bi mogao mnogo da nam pomogne. Ipak, mi ne znamo šta će se desiti u prelaznom roku, ali se nadam da će doći kod nas u Partizan, jer bi nas pojačao i mnogo bi nam značio u timu. – zaključio je Natho.

Partizan je već slao ponudu za Doleva od miliona evra, ali je Makabi odbio i navodno za svog ofanzivca želje dva i po miliona evropskih novčanica.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter