0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Aleksandar Nikolic Hall on January 10, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MATEO NAKON POBEDE U PIONIRU: „Faku je moj prijatelj – razlika nije realna!“

Objavljeno: 10.01.23 u 21:28

Zadovoljan trener Reala.

Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet poraženi su od Real Madrida u Pioniru u okviru 18. kola Evroligerezultatom 79:59.

Nakon utakmice za medije je pričao Ćus Mateo, trener madridskog Reala.

Uradili smo dobar posao danas. Uspeli smo da ostanemo u utakmici, nismo se predali kada su stvari pošli po lošem. Dobro smo se branili na kraju, važno je kako su svi odradili posao. U nekim momentima smo oklevali, ali smo na kraju pronašli put. Razlika koja je napravljena na kraju nije realna prikazanom na terenu. – rekao je o samoj utakmici.

Naravno, prvo pitanje bilo je vezano za situaciju Fakunda Kampaca.

Ovo je nešto što nije moja kompetencija. Moram da budem van toga, imam svoje mišljenje, ali moram da poštujem šta se desilo. Faku je moj prijatelj, želim mu sve najbolje. Ja imam posao, a to je da vodim svoj tim i svoje igrače. Šta mogu da kažem, ništa o toj situaciji. On zaslužuje sve najbolje. – jasan je Mateo.

Sa mnogo poštovanja pričao ekipi Crvene zvezde.

Nije isto ovde i u Madridu. Uvek je drugačije, ovde ljudi vole košarku. Nije lako. Poslednjih deset utakmica pre nego što smo došli ovde, Zvezda je uspela da dobije osam od tih, samo Milano i Barselona su ih dobili. Nije lako igrati protiv njih, imaju energiju, uvek su tu. Imaju sada mnogo povreda, tako da će to biti kritično. – istakao je trener Reala.

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Aleksandar Nikolic Hall on January 10, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Dotakao se i teškog rasporeda koje imaju sve ekipe.

– Za 48 sati imamo novu tešku utakmicu, pa onda moramo u Španiju gde nas čeka tim koji želi da nas „ubije“. Moramo da odmorimo sve. Moraju svi da budu spremni da igraju. Nikada nije lako. – ističe španski stručnjak.

Objasnio je i šta se dešava sa Mariom Hezonjom.

Imao je neke lične razloge, juče se vratio kasno i priključio se timu. Ništa se nije desilo, ali morao je da to reši. – zaključio je Mateo.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter