0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/@fcspartaksubotica

IZ SPARTAKA OTKRILI KAKO SU DOVELI ADA: „Procenili dobru priliku i malo odrešili kesu!“

Objavljeno: 10.01.23 u 16:38

Iznenađujuć transfer!

Glavna vest u fudbalskoj Srbiji danas jeste potpis Edmunda Ada za ekipu Spartaka iz Subotice. Ado koji je sa Šerifom igrao na najvećoj fudbalskoj sceni, pobeđivao Real na Bernabeuu, u narednoj polusezoni nosiće plavo-beli dres.

Crvena zvezda je skoro dve godine pokušavala da dovede ovog momka iz Gane, a u jednom momentu za njega je bio zainteresovan i danski Midtjiland.

Edmund Addo Crvena Zvezda – Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

 

U razgovoru za Mozzart Sport, predsednik Spartaka, Nikola Simović, otkrio je kako je došlo do ovog transfera.

Ado je raskinuo ugovor u Šerifu jer je bio u nekoj vrsti sukoba sa klubom. Sve je čisto što se tiče njegovih papira. Poslednjih meseci je bio suspendovan i nije igrao, pa pretpostavljam da se zato ohladio i interes Crvene zvezde. Mi smo procenili da je ovo dobra prilika i veliko pojačanje za Spartak, malo smo odrešili kesu i doveli ga. – istakao je Simović.

I sam Ado se oglasio nakon potpisa ugovora sa Subotičanima.

Izuzetno su me svi lepo prihvatili u klubu i drago mi je da sam ovde. Nisam još imao prilike da treniram sa momcima, ali sam na internetu pogledao hajlajtse sa poslednjih nekoliko utakmica. Mislim da Spartak ima kvalitetne fudbalere, došao sam da im pomognem. Znam koje su ambicije kluba, nadam se da ćemo stvoriti dobru atmosferu i zajedno ostvariti ciljeve. – rekao je, sada već, bivši igrač Šerifa.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter