0
Domaći fudbal

FOTO: Pyunik media team

HOTSPORT SAZNAJE: Veliko pojačanje za Kolubaru, vodio bitke za Ligu šampiona sa Zvezdom i ispisao istoriju jermenskog fudbala! (FOTO)

Objavljeno: 10.01.23 u 12:12

Iskusni defanzivac se vratio u Srbiju!

Srpski fudbaler, Zoran Gajić, za godinu i po dana nastupa u dresu Pjunika uspeo je da ispiše važan deo istorije jermenskog fudbala. Ekipa čiji je Gajić bio važan šraf uspela je prethodne godine da osvoji titulu prvaka države i tako obezbedi učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Nizali su igrači Pjunika iznenađenja sve do trećeg kola, gde ih je na furiozan način zaustavila Crvena zvezda. Bez obzira na poraz, Pjunik je postao prvi jermenski tim koji se domogao grupne faze nekog evropskog takmičenja, u njihovom slučaju Lige konferencija.

Pre nešto manje od mesec dana Gajiću je istekao ugovor u jermenskom klubu, pa je odlučio da pronađe novu sredinu. Iskusni štoper je imao veliku želju da se vrati u Srbiju, pa je uprkos brojnim ponudama iz inostranstva (najviše Jermenije, Kazahstana i Uzbekistana) potpisao ugovor u svojoj domovini.

FOTO: Pyunik media team

Kako HotSport saznaje, Zoran Gajić je novi fudbaler Kolubare iz Lazarevca. Štoper je superligašem potpisao ugovor do kraja aktuelne sezone.

Nema sumnje da je Kolubara dobila veliko pojačanje, u vidu defanzivca koji je tokom karijere igrao za Brno, Ardu, Zlin, Bohemians, BSK iz Borče.

7
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter