0
Evropske lige

NOVI SAD, SERBIA - MARCH 26: Head coach Sinisa Mihajlovic (C) of Serbia looks on prior to the FIFA 2014 World Cup Qualifier match between Serbia and Scotland at Karadjordje Stadium on March 26, 2013 in Novi Sad, Serbia (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

EMOTIVNE REČI MIHINOG MILJENIKA IZ BOLONJE: „Osetio sam da treba da mu posvetim gol!“

Objavljeno: 10.01.23 u 16:51

Lep gest.

Fudbaleri Bolonje sinoć su poraženi od Atalante sa 2:1, ali momenat kada je Rikardo Orsolini postigao gol bio je veoma poseban.

Orsolini je gol proslavio trčući sa visoko podignutim rukama i gledanjem u nebo. Svima je bilo jasno da je gol posvećen bivšem treneru i velikanu srpskog i svetskog fudbala, Siniši Mihajloviću, koji nas je prerano napustio.

Nakon utakmice, fudbaler Bolonje potvrdio je ovo i istakao da je bio posebno vezan za Mihu.

Imao sam sreću da postignem ovaj gol i zadovoljstvo da ga posvetim treneru koji nas je nažalost prerano napustio, baš kao i Đanluka Vijali. Jako mi je žao zbog preranog odlaska obojice, naročito Siniše, za koga sam bio posebno vezan. Posvetio sam mu gol, jer sam osećao iz dubine srca da tako nešto moram da učinim. – rekao je Orsolini.

Podsećamo, Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra u Rimu nakon duge i teške borbe sa leukemijom.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter