0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Aleksandar Nikolic Hall on January 10, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOBRIĆ ŽALI ZA PROPUŠTENOM ŠANSOM: „Izgledalo je kao da smo se predali!“

Objavljeno: 10.01.23 u 22:54

Nije zadovoljan poslednjim delom utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet nisu uspeli da savladaju Real Madrid u okviru 18. kola EvroligeRezultat je na kraju iznosi 79:59 u korist gostiju.

Prvotimac crveno-belih Ognjen Dobrić smatra da je izgledalo kao da se njegov tim predao u poslednjih 15 minuta.

Dobro smo otvroili drugo poluvreme, a onda naglo pali. U poslednjih 15 minuta nismo ličili na ekipu koja je igrala do sada i koja se borila i koja je uvek tražila način da pobedi. Izgledalo je kao da smo se predali i to ne sme da se dešava. Otišli su na +7 i onda smo posle dve loše odbrane stali i pustili da rezultat ode na to kakav je bio na kraju. Mislim da to stvarno nije relan rezultat, jer mislim da ova naša ekipa može mnogo bolje. – istakao je Dobrić.

Primetan je bio umor kod igrača, ali Ognjen smatra da nema mesta da se žali na to.

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Aleksandar Nikolic Hall on January 10, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ne smemo da se žalimo na to. Imali smo rezultat u drugom poluvremenu koji je išao u našu korist i nama u prilog, ne možemo da se žalimo na umor. Trebalo je samo da budemo pametniji, da ne srljamo, da poštujemo dogovore koje smo imali pre utakmice, prvenstveno u odbrani. Nije trebalo da im dozvolimo da se odlepe i da lako prave razliku, koju je posle bilo teško stići. Ipak, sve smo im to dozvolili i lako su priveli kraju utakmicu. – rekao je košarkaš Zvezde.

Već u četvrtak je nova evroligaška utakmica. U Pionir dolazi Monako, ekipa se mora okrenuti tom meču.

Svi moramo da se okrenemo toj utakmici. Sigurno će biti teška utakmica, ali ako se budemo borili kao što smo to radili u prethodnim utakmicama kada smo uspevali da nađemo način da se vratimo posle zaostatke, e ako tako budemo igrali u četvrtak siguran sam da možemo da pobedimo. Stvarno igraju dobro ove sezone. Trenutno su u najbolje 3/4 ekipe i ne treba trošiti reči na takvu ekipu. Puni su talenta psebno napadački. Ekipa koja voli da gra uz kontakt, moramo da zaustavimo njihove glavne igrače, pošto sve to od njih kreće. Moramo da probamo da iskoristimo domaći teren i našu publiku i svu tu energiju i da damo sve od sebe na terenu. – zaključio je Dobrić.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter