2
Domaći fudbal

Red Star's Guelor Kanga Red Star's El Fardou Ben Nabouhane UEFA Europa League group L football match between Red Star (Crvena Zvezda) and Hoffenheim Belgrade, Serbia, 3.12.2020. December 3. 2020. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

APOEL DOVODI IGRAČA ZVEZDE: Najbolji stranac u istoriji „crveno-belih“ na izlaznim vratima!?

Objavljeno: 10.01.23 u 09:23

Legenda kluba je na korak od prelaska u Apoel

Dolazak Pitera Olanjike u Crvenu zvezdu, mogao bi da okonča epizodu El Fardu Bena u „crveno-belom“ dresu.

Kako javljaju kiparski mediji, najbolji stranac u Zvezdinoj istoriji, na korak je od transfera u APOEL, koji sa klupe predvodi Vladan Milojević.

Upravo je Milojević i doveo napadača sa Komorskih ostrva na Marakanu i poznato je da ga izuzetno poštuje i ceni.

VESTI O ZVEZDI:

Pre dolaska u Crvenu zvezdu, Ben je tokom karijere igrao u Francuskoj za Avr i Van a potom je prešao u Grčku, gde je igrao za Veriju, Olimpijakos, Levadijakos i Panionios.

Ima 33 godine a u redove šampiona Srbije stigao je 2018. godine. Odigrao je preko 130 utakmica i postigao 65 golova, čime je postao najefikasniji stranac u istoriji kluba.

Benu ugovor ističe na leto pa je ovo za Zvezdu poslednja prilika da bilo šta zaradi, jer bi na kraju sezone bio slobodan igrač.

4
2

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter