0
Evroliga

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Mega at Aleksandar Nikolic Hall on December 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VILDOZA PROTIV REALA? Duško Ivanović odgovorio na ključno pitanje pred duel sa „kraljevskim klubom“!

Objavljeno: 09.01.23 u 19:50

Prošlo je dosta od njegovog poslednjeg nastupa

Crvena zvezda će sutra od 19 časova pred svojim navijačima pokušati da skine skapl velikom Real Madridu u meču 18. kola Evrolige.

Uoči ovog duela za medije je govorio trener crveno-belih Duško Ivanović, koji je odmah na početku govorio o Vildozi i njegovom povratku na parket.

VESTI O ZVEZDI:

Videli ste da je Luka odlično, počeo je da trenira i dobro je. Teško da će za utorak biti spreman, ali videćemo – ostao je zagonetan Ivanović koji se potom osvrnuo na samog protivnika:

Mi smo jedna ekipa koja uvek misli da može da pobedi svakoga i tako ćemo igrati i sutra, iako igramo protiv verovatno najkompletnije ekipe u Evropi. Imaju sve, imaju i visinu i brzinu i plejmejkere, ali imaju i sjajan procenat šuta u poslednjim utakmicama, ne samo niski igrači već i krilni centri. Biće veoma teško igrati protiv njih, ali ćemo mi uz pomoć naše publike pokušati da pobedimo. Uveren sam da će veliki broj ljudi doći da nas bodri, onako pravo, sportski.

Centar Reala Tavarez, odnosno kako ga sačuvati, je bio neizostavna tema.

Za Tavareza ne treba nikakav poseban plan. Ne treba nam da ga branimo, već da ga neko napadne. On je trenutno najdominantniji centar u Evropi, to je sigurno. Biće nam teško da damo koš iz reketa, ali dobro, videćemo šta će tu biti.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter