8
Košarka

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: MVP Lige šampiona stiže u Partizan!?

Objavljeno: 09.01.23 u 12:24

Nigerijac, Čima Moneke, mogao bi da bude kapitalno pojačanje Partizana u borbi za Top 8

Kako javlja francuski „BeBasket“, Partizan i Monako su zainteresovani za usluge doskorašnjeg igrača Sakramento Kingsa.

Moneke je prošle sezone bio MVP FIBA Lige šampiona nastupajući za špansku Manresu, a nakon toga je pokušao da izgradi karijeru u najjačoj ligi sveta.

26-godišnji Nigerijac se nije snašao u NBA-u, gde je odigrao svega 2 meča. Krasi ga odličan atleticizam i velika energija, pa ne čudi interesovanje Evroligaša.

VESTI O PARTIZANU:

40
4

8 Komentara

  1. KK Partizan nema novca za ovo pojačanje, a Vučko neće dati novac, kao što daje KK C. Zvezdi tako da od ovog pojačanja nema ništa. KK C. Zvezda samo za dva pojačanja Vildozu i Kampaca treba da da 4.600.000 evra, plus plate, a da ne pričamo o ostalim pojačanjima i njihove plate. Tako da nisu realne priče da će ovaj košarkaš doći u KK Partizan, jer nema novca. Za našu košarku bi bilo značajno da i KK Partizan se pojača i da imaju dva predstavnika u završnici Evrolige. Da napadnu ovo takmičenje i da ga neko od C. Zvezde i Partizana osvoji.

    0
    4
    Odgovori
  2. Mislim da bi trebalo manje komentarisati pojacanja i budzete,dajte ljudi malo o sportu o-KOSARCI-pa a.b.d.da se oba tima nadju u top 8

    8
    0
    Odgovori
  3. Mislim da ste preterali sa budzetima I pojacanjima,dajte malo sporta,malo kosarke barem malo pa da se oba nasa tima nadju u top 8 a.b.d.

    6
    0
    Odgovori
  4. Cima Moneke (27,197) uopste nije na meti Partizana, vec se u skladu sa sistemom provokacija nastavlja..KKP ima potrebu za igraca pod kosem, ali nema novca…Reda radi samo da podsetim da se pricalo da Kampaco dolazi u KKP, a izvor svega je Predgradje ujedinjeno sa Malim Kalemegdanom. Primitivno i prostacki, jer tako je u Srbiji.

    59
    8
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter