0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

RASTAVAC OTKRIO POZADINU PRIČE O JOVANU MILOŠEVIĆU I NJEGOVOM TRANSFERU: ‘Vojvodina se nije mnogo pitala!’

Objavljeno: 09.01.23 u 08:20

Sada je sve barem malo jasnije!

Vojvodina je pre nekoliko dana ozvaničila odlazak mladog Jovana Miloševića u Štutgart. Bio je to prvi milionski transfer za ‘Staru damu’ nakon nekoliko godina, što samo potvrđuje odličan rad omladinske škole u poslednje vreme, ali isto tako boli i činjenica da on nije ‘pošteno’ zaigrao za prvi tim. Na ovu temu, šef stručnog štaba novosadskog superligaša, Milan Rastavac, rekao je:

Novi Sad 24.07.2022 Fudbalska utakmica Mozzart Super lige Srbije u fudbalu izmedju FK Vojvodina i FK Spartak Subotica
Trener kadetske reprezentacija Srbije Radovan Krivokapic urucio je nagradu Jovanu Milosevicu za najboljeg strelca kadetskog prvenstva Evrope
Stadion:Karadjordje
Foto:Nenad Mihajlovic

‘Slučaj Jovana Miloševića sasvim je specifičan. Imao je ugovor oročen do narednog leta, nije hteo da ostane i Vojvodina se nije mnogo pitala.Ubeđen sam – da se zadržao godinu, ili dve više u Novom Sadu, svima bi nam bilo bolje. Ali… Delikatan slučaj rešen je voljom fudbalera. Vojvodina nije imala prostor za reakciju. Da se razumemo, Miloševićev veliki talenat zaslužuje podršku, svim srcem priželjkujem da uspe..’ – rekao je Rastavac u razgovoru za Sport Klub.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter