0
Evroliga

(220519) -- BELGRADE, May 19, 2022 (Xinhua) -- Real Madrid's head coach Pablo Laso reacts during Euroleague final 4 semifinal basketball match between Real Madrid and Barcelona in Belgrade, Serbia, on May 19, 2022. (Xinhua/Predrag Milosavljevic)

PABLO LASO OTVORENO O REALU I EVROLIGI: „Zvezda je sa Kampacom neverovatno jak tim“!

Objavljeno: 09.01.23 u 15:49

Španski trener, Pablo Laso, dotakao se Crvene zvezde u intervjuu za „Izrael Hajom“

Prekaljeni stručnjak je bez angažmana od jula ove godine. Njega je Real Madrid otpustio mesec dana nakon što je imao srčani udar.

To mi se nije svidelo, naravno, nije to bio dobar dan i sve je bilo iznenađenje. Shvatio sam da bi bilo bolje da poštujem odluku kluba ukoliko oni smatraju da je tako najbolje i zaista sam razumeo razlog zbog kog više neću biti trener Real Madrida pa sam morao da razmislim o svojoj budućnosti. Da sam pao u očaj dozvolio bih da me zauvek pamte kao trenera Real Madrida, a ja sam Pablo Laso – rekao je španski trener.

Pablo je vodio „kraljevski klub“ punih 11 godina i po njegovim rečima, u najlepšem sećanju mu ostaju svakodnevne aktivnosti i odnos sa igračima.

Mnogi će odmah pomisliti na neki trofej ili šampionsku titulu, ali za mene će najlepši momenti ostati one svakodnevne aktivnosti, sam rad sa igračima i sa sjajnim stručnim štabom u takvom klubu. Biti 11 godina u Real Madridu je bolje od svake pobede – dodao je on.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Jedan od najtrofejnijih evropskih trenera, ubeđen je da će se vratiti na posao trenera iako ne zna još uvek gde će to biti.

Dogodiće se kada za tako nešto bude bio pravi trenutak, trener uvek živi u svom koferu. Znam da ću otići u sredinu koja me bude cenila i gde ću moći da napredujem. Ne moram da radim u Evroligi jer je trener trener i zato mi se ne dopada kada me oslovljavaju trenerom za Evroligu, a nekoga za Evrokup.

Njegov favorit za osvajanje ovogodišnje Evrolige je ekipa Olimpijakosa ali isto tako dodaje da ne treba zaboraviti Crvenu zvezdu.

Danas je Olimpijakos najbolji i najstabilniji klub u Evroligi, ali pogledajte kakva je sezona sve može da se promeni. Ima tu fantastičnih ekipa, pa pogledajte samo Crvenu zvezdu koju je toliko teško proceniti. Sa Fakundom Kampacom su postali neverovatno jaki – smatra bivši strateg Real Madrida.

9
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter