0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KATAI DOBIJA OZBILJNU KONKURENCIJU: Zvezda dovodi levo krilo Sparte!?

Objavljeno: 09.01.23 u 15:17

Kako javlja „Mozzart Sport“, Crvena zvezda je zainteresovana za Petera Olajniku

Po određenim informacijama „crveno-beli“ su u podmakloj fazi pregovora sa levim krilom Slavije iz PragaPiterom Olajinkom.

Nigerijac ima 27 godina i jedan je od važnijih igrača Češkog velikana. Sa Slavijom je osvojio tri šampionske titule, odigrao 169 utakmica i postigao 43 gola, uz 23 asistencije.

Ono što je jako bitno, krilni napadač ima iskustvo igranja na evropskoj sceni, pošto je nastupao u svim evropskim takmičenjima. Ligu šampiona je igrao sa Slavijom u sezoni 2019/20.

VESTI O ZVEZDI:

Olajnika je u Češki klub stigao 2018. godine iz ekipe Genta za nešto više od 3 miliona evra a ugovor mu ističe 30. juna ove godine.

Trener šampiona Srbije, Miloš Milojević, biće na pravim „slatkim“ mukama, pošto na toj poziciji ima Aleksandra Kataija koji je jedan od najboljih igrača ovog tima godinama unazad i Stefana Mitrovića, koji je ove sezone počeo da pokazuje sav svoj raskošan talenat.

 

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter