0
Evroliga

Facundo Campazzo Crvena Zvezda - Borac Cacak ABA Liga 25.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic

KAMPACO PRED REAL: „Moramo da odigramo perfektnu utakmicu, mnogo su opasni“

Objavljeno: 09.01.23 u 19:35

Argentinac ih svakako veoma dobro poznaje

Nažalost Fakundo Kampaco neće moći da pomogne svojim saigračima iz Crvene zvezde na utakmici protiv Real Madrida, koja je na programu sutra od 19 časova.

Ipak, kao bivši košarkaš „kraljevskog kluba“ dao je komentar uoči ove utakmice.

VESTI O ZVEZDI:

Neću igrati sutra, ali znam šta me pitate. Biće veoma teška utakmica. Moramo da odigramo perfektnu utakmicu. Opasni su na svim pozicijama i mogu da daju koš sa bilo kog mesta. Ako jedan igrač igra dobro, drugi će igrati još bolje. Moramo da budemo fokusirani, igramo pametno i iskoristimo prednost domaće publike, to će biti ključ – rekao je Kampaco i istakao da ima puno prijatelja u Realu.

Osvrnuo se na igru Valtera Tavareza, koji je posebno zablistao kada je sarađivao sa njim.

Trenutno igra na visokom nivou, mnogo većem nego kada sam ja bio tamo. Sada je dominantan centar. Moramo da budemo agresivni na njemu. Znamo da će promašiti neke šuteve i da će ići na ‘alej-apove’ ka njemu. Moramo da bude agresivni na njemu i igramo sa energijom.

Za kraj Argentinac je istakao šta će biti ključno protiv Reala da bi se dobila utakmica.

Moramo da smanjimo broj izgubljenih lopti, da budemo pametni. Ako izgubimo puno lopti, oni će dati mnogo koševa, jako su dobri u tome. Moramo da zaustavimo njihove kontre i da kontrolišemo skok. Ako u tome uspemo, bićemo bliži pobedi – rekao je Kampaco.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter