0
Evroliga

Alberto Abalde Guerschon Yabusele Sergio Llull Fabien Causer Walter Tavares Euroleague Final4 final, Real Madrid - Efes , May, 21. 2022. Belgrade Serbia. 21.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Real stiže u Beograd bez dvojice igrača, gde ih čeka crveno-beli pakao!

Objavljeno: 09.01.23 u 16:37

Zvezda bi ovo mogla da iskoristi

Košarkaši Crvene zvezde će sutra od 19 čaova u okviru 18. kola Evrolige ugostiti slavni Real Madrid u hali „Aleksandar Nikolić“.

Uoči ovog meča svoja očekivanja je podelio trener „kraljevskog kluba“ Mateo Čus.

VESTI O ZVEZDI:

Crvena zvezda se mnogo promenila od oktobra. U poslednjih deset utakmica dobila je osam, radikalna je promena stila igre. Jako je teško pobediti Crvenu zvezdu u Beogradu, bez obzira što su dva poraza u tom nizu od deset utakmica došla upravo na parketu Pionira. Oni se bore do kraja, sa mnogo intenziteta, tim sa mnogo vrlina, igraju timski. Defanzivno su jako dobri, pogotovo u situacijama jedan na jedan – poručio je Mateo.

Kadrovski problemi su ogromni.

Idemo u Beograd sa 12 igrača, svi koji su igrali protiv Gran Kanarije su u kombinaciji. Ideja je da nam se Mario Hezonja priključi u Beogradu. Imao je neke probleme koje je morao da reši. Dakle, 12 plus Mario.

Čus je svestan kakvo mesto je hala „Aleksandar Nikolić“.

To je mitska dvorana, koju navijači uvek napune do vrha i guraju svoj tim napred. Ta dvorana odiše košarkom. Tu nikada nije lako igrati, jer je atmosfera uzavrela, gostima je jako teško.

Trener Reala ima recept za pobedu na Zvezdinom terenu.

Prvo, moramo da uđemo u meč sa jakim intenzitetom. Moramo da smanjimo broj izgubljenih lopti na minimum, da biramo dobre situacije za šut i igramo agresivno u napadu. Naravno, treba i da vodimo računa o osnovama – skoku, trčanju i da kažnjavamo njihove greške iz kontri.

Deka i Fernandeza neće biti u Beogradu.

Rudi se dobro oporavlja, nadamo se da će uskoro biti na treningu. Još je rano za njega da ide sa nama na put i igra. Dek je imao neke testove, otpisali smo ozbiljnu povredu, ali i dalje ga muči zadnja loža desne noge. Moramo da reagujemo iz predostrožnosti i da ga oporavimo lepo.

7
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter