2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI ŽELE POBEDU NAD ‘KRALJEM’: Evo kada i gde možete gledati prenos meča Crvena zvezda – Real Madrid!

Objavljeno: 09.01.23 u 23:22

Novi izazov za ekipu Duška Ivanovića!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekuju u utorak ekipu madridskog Reala u utakmici 18.kola elitnog evropskog takmičenja.

Utakmica za koju kao i za mečeve sa Žalgirisom, Armanijem, Barselonom… vlada ogromno interesovanje (karte rasprodate) igra se u hali „Aleksandar Nikolić“ sa početkom u 19 časova.

Navijači ekipe sa Malog Kalemegdana, ali i svi ljubitelje Evrolige koji nisu uspeli da obezbede svoje mesto u popularnom Pioniru, utakmicu mogu da gledaju na kanalu TV Sport Klub 1. 

-Mi smo ekipa koja misli da može da pobedi svakoga, iako igramo protiv verovatno najkompletnije ekipe u Evropi. Imaju visinu, brzinu, kvalitet, izvanredan šut, ne samo mali igrači, već i četvorke, dugačku klupu… Veoma je teško igrati protiv njih, ali uz pomoć naše publike koja će nas bodriti veličanstveno kao i svaki put do sada, mi ćemo pokušati kao i uvek. Kažem pre svake utakmice da mislimo da možemo da pobedimo, ništa se ne menja ni za utorak  – kazao je u najavi meča trener srpskog šampiona, Duško Ivanović.

U prvoj utakmici ove sezone Real je pobedio u Madridu 72:56.

10
2

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter